Agnotologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agnotologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agnotologjia?

Kërko Agnotologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agnotologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agnotologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agnotologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agnotologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agnotologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agnotologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agnotologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agnotologjia
"Agnotologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Agnotologjia
Agnotologjia[1]

Agnotologjia – Çfarë është agnotologjia?
(nga greqishtja άγνωση, agnosi = e panjohur + λογία, logjia = shkencë)

Agnolotogjia është shkenca e studimit të injorancës, dyshimeve apo i të panjohurave si dhe të informacioneve (të dhënave) të gabuara apo të keqinterpretuara. Tjetër term sinonimik për këtë fjalë është angoiologjia.

Agnotologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agnotologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agnotologjia?

Kërko Agnotologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agnotologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agnotologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agnotologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agnotologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agnotologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agnotologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agnotologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agnotologjia
"Agnotologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *