Agrobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agrobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agrobiologjia?

Kërko Agrobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agrobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agrobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agrobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agrobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agrobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agrobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agrobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agrobiologjia
"Agrobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Agrobiologjia
agrobiologjia[1]

Agrobiologjia – Çfarë është agrobiologjia?

(nga greqishtja αγρός, agros = fushë + βιολογία, viologjia = biologji) Agrobiologjia është shkenca që merret me të ushqyerit dhe rritjen e bimëve në lidhje me kushtet e tokës.

Agrobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agrobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agrobiologjia?

Kërko Agrobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agrobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agrobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agrobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agrobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agrobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agrobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agrobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agrobiologjia
"Agrobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *