Agrostologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agrostologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agrostologjia?

Kërko Agrostologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agrostologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agrostologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agrostologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agrostologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agrostologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agrostologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agrostologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agrostologjia
"Agrostologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Agrostologjia
agrostologjia[1]

Agrostologjia – Çfarë është agrostologjia?
(nga greqishtja άγρωστη, agrosti = lloj bari + λογία, logjia = shkencë) Agrostologjia është studimi shkencor i barërave.

Agrostologjia ka rëndësi në bujqësi për mirëmbajtjen e të mbjellave siç janë misri, orizi, gruri, etj por edhe bimëve të tjera barishtore që përdoren si ushqim për kafshët pasi të gjitha këto kosiderohen barëra dhe janë në këtë kategori.  Gjithashtu rëndësi ka në kopshtari, në ekologji, në lulishtari në vendet e gjelbëruara etj.

Agrostologjia

Çfarë është, ça do të thotë Agrostologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Agrostologjia?

Kërko Agrostologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Agrostologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Agrostologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Agrostologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Agrostologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Agrostologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Agrostologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Agrostologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/agrostologjia
"Agrostologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *