Aksiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aksiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aksiologjia?

Kërko Aksiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aksiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aksiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aksiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aksiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aksiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aksiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aksiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aksiologjia
"Aksiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Aksiologjia

aksiologjia[1]

Aksiologjia

(nga greqishtja Αξιολογία, άξιa aksia, vlera + λόγος logos fjala ose shkenca).

Aksiologjia është shkenca e vlerës dhe vlerësimeve. Është një nga degët e filozofisë dhe lidhet me çështjet e vlerave në tërësi.  Aksiologjia studion kryesisht dy lloje vlerash, etikën dhe estetikën, te estetika bën pjesë e bukura, e shëmtuara  dhe te etika e mira dhe e keqja.

Aksiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aksiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aksiologjia?

Kërko Aksiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aksiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aksiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aksiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aksiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aksiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aksiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aksiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aksiologjia
"Aksiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *