Aktinobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aktinobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aktinobiologjia?

Kërko Aktinobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aktinobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aktinobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aktinobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aktinobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aktinobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aktinobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aktinobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aktinobiologjia
"Aktinobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

aktinobiologjia[1]

Aktinobiologjia Çfarë është aktinobiologjia?

(nga greqishtja ακτίνα, aktina = rreze + βιολογία, viologjia = biologji) Aktinobiologjia është studimi i efekteve të

rrezatimit radioaktiv në organizmat e gjalla, pas një katastofe të të cilën janë emetuar rreze radioaktive. Gjithashtu merret me organizmat që përdorin rrezatimin si burim energjie siç janë kërpudhat radiotrofike dhe bakteriet.

Aktinobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aktinobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aktinobiologjia?

Kërko Aktinobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aktinobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aktinobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aktinobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aktinobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aktinobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aktinobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aktinobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aktinobiologjia
"Aktinobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *