Andrologjia

Çfarë është, ça do të thotë Andrologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Andrologjia?

Kërko Andrologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Andrologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Andrologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Andrologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Andrologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Andrologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Andrologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Andrologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/andrologjia
"Andrologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Andrologjia – Çfarë është andrologjia
(nga greqishtja. άνδρας andhras = burrë + λογία, logjia = shkencë)

Andrologjia

Andrologjia

Pra andrologjia është degë e mjekësisë e cila specializohet për shëndetin e mashkullit dhe problemeve që mund të ketë në lidhje me sistemin urinues dhe atë riprodhues. Ndërsa mjeku specialist në këtë fushë quhet androlog.

Andrologjia

Çfarë është, ça do të thotë Andrologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Andrologjia?

Kërko Andrologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Andrologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Andrologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Andrologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Andrologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Andrologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Andrologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Andrologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/andrologjia
"Andrologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *