antenë

Çfarë është, ça do të thotë antenë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës antenë?

Kërko antenë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip antenë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip antenë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip antenë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip antenë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip antenë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip antenë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip antenë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/antene
"antenë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Antena

antenë

Shpjegimi:

Përçues që shërben për të përhapur ose për të kapur valë elektromagnetike.

Etimologjia:

nga latinishtja antenna

Çfarë është, ça do të thotë antenë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës antenë?

Kërko antenë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip antenë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip antenë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip antenë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip antenë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip antenë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip antenë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip antenë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/antene
"antenë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *