Araknologjia

Çfarë është, ça do të thotë Araknologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Araknologjia?

Kërko Araknologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Araknologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Araknologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Araknologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Araknologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Araknologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Araknologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Araknologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/araknologjia
"Araknologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Araknologjia
araknologjia

Araknologjia – Çfarë është araknologjia?
(nga greqishtja αράχνη, arahni = merimangë + λογία, logjia = shkencë)

Araknologjia është studimi shkencor i merimangave por dhe i kafshëve që janë në këtë kategori siç janë akrepat, akaret, epeirat. Kini parasysh se kjo kategori gjallesash nuk konsiderohen apo klasifikohen si insekte Personat e specializuar në këtë fushë quhen araknologë.

Araknologjia

Çfarë është, ça do të thotë Araknologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Araknologjia?

Kërko Araknologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Araknologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Araknologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Araknologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Araknologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Araknologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Araknologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Araknologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/araknologjia
"Araknologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *