Areologjia

Çfarë është, ça do të thotë Areologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Areologjia?

Kërko Areologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Areologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Areologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Areologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Areologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Areologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Areologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Areologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/areologjia
"Areologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Areologjia
areologjia[1]

Çfarë është Areologjia?

(Nga greqishtja Άρης, aris = Mars + λογία, logjia shkencë)
Areologjia është studimi shkencor për planetin Mars, ku në të përfshihen korja dhe sipërfaqja e tij, stuktura, përbërja dhe proçeset fizike që ndodhin në këtë planet. Por ky është një term i ri i cili nuk përdoret shpesh në fakt në vend të tij përdoret gjeologjia e Marsit.

Çfarë është, ça do të thotë Areologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Areologjia?

Kërko Areologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Areologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Areologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Areologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Areologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Areologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Areologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Areologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/areologjia
"Areologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *