atavizëm

Çfarë është, ça do të thotë atavizëm? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës atavizëm?

Kërko atavizëm të përkthyer te
• fjalori italisht shqip atavizëm ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip atavizëm ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip atavizëm ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip atavizëm ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip atavizëm ne greqisht
• fjalori suedisht shqip atavizëm ne suedisht
• fjalori turqisht shqip atavizëm ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/atavizem
"atavizëm," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

atavizmi

atavizëm

Shpjegimi:

Fenomeni biologjik i i trashëgimësisë së tipareve të paraardhës që janë dy apo më shumë gjenerata.

Etimologjia:

atavisme nga latinishtja atavus + isme

Çfarë është, ça do të thotë atavizëm? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës atavizëm?

Kërko atavizëm të përkthyer te
• fjalori italisht shqip atavizëm ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip atavizëm ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip atavizëm ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip atavizëm ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip atavizëm ne greqisht
• fjalori suedisht shqip atavizëm ne suedisht
• fjalori turqisht shqip atavizëm ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/atavizem
"atavizëm," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *