Auksologjia

Çfarë është, ça do të thotë Auksologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Auksologjia?

Kërko Auksologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Auksologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Auksologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Auksologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Auksologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Auksologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Auksologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Auksologjia ne turqisht



Cito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/auksologjia
"Auksologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Auksologjia
auksologjia

Auksologjia – Çfarë është Auksologjia?
(nga greqishtja αυξάνω, afksano = rritem + λογία, logjia = shkencë)

Një term tjetër sinonimik është auksanologjia. Auksologjia është studimi i rritjes fizike (trupore) të njeriut. Kjo disiplinë shkencore ka lidhje me pediatrinë, endokrinologjinë, fiziologjinë, gjenetikën, antropologjinë, sociologjinë, psikologjinë etj. Specialistët në këtë fushë quhen auksologë.

Auksologjia

Çfarë është, ça do të thotë Auksologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Auksologjia?

Kërko Auksologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Auksologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Auksologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Auksologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Auksologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Auksologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Auksologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Auksologjia ne turqisht



Cito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/auksologjia
"Auksologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *