bërxollë

Çfarë është, ça do të thotë bërxollë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bërxollë?

Kërko bërxollë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bërxollë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bërxollë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bërxollë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bërxollë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bërxollë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bërxollë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bërxollë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/berxolle
"bërxollë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bëxolla

bërxollë

Shpjegimi:

Mish nga pjesa e brinjëve që piqet apo skuqet, zakonisht nga derri ose viçi.

Etimologjia:

nga latinishtja brisola

Çfarë është, ça do të thotë bërxollë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bërxollë?

Kërko bërxollë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bërxollë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bërxollë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bërxollë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bërxollë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bërxollë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bërxollë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bërxollë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/berxolle
"bërxollë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *