binjak

Çfarë është, ça do të thotë binjak? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës binjak?

Kërko binjak të përkthyer te
• fjalori italisht shqip binjak ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip binjak ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip binjak ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip binjak ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip binjak ne greqisht
• fjalori suedisht shqip binjak ne suedisht
• fjalori turqisht shqip binjak ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/binjak
"binjak," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Binjak

binjak

Shpjegimi:

Secili prej fëmijëve që lindin në të njëjtën kohë nga e njëjta mëmë.

Etimologjia:

nga latinishtja binarius

Çfarë është, ça do të thotë binjak? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës binjak?

Kërko binjak të përkthyer te
• fjalori italisht shqip binjak ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip binjak ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip binjak ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip binjak ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip binjak ne greqisht
• fjalori suedisht shqip binjak ne suedisht
• fjalori turqisht shqip binjak ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/binjak
"binjak," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *