birrari

Çfarë është, ça do të thotë birrari? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës birrari?

Kërko birrari të përkthyer te
• fjalori italisht shqip birrari ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip birrari ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip birrari ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip birrari ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip birrari ne greqisht
• fjalori suedisht shqip birrari ne suedisht
• fjalori turqisht shqip birrari ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/birrari
"birrari," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Birraria

birrari

Shpjegimi:

Lokal ku pihet dhe shitet birrë.

Etimologjia:

nga latinishtja biraria

Çfarë është, ça do të thotë birrari? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës birrari?

Kërko birrari të përkthyer te
• fjalori italisht shqip birrari ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip birrari ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip birrari ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip birrari ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip birrari ne greqisht
• fjalori suedisht shqip birrari ne suedisht
• fjalori turqisht shqip birrari ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/birrari
"birrari," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *