bizon

Çfarë është, ça do të thotë bizon? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bizon?

Kërko bizon të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bizon ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bizon ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bizon ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bizon ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bizon ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bizon ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bizon ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bizon
"bizon," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bizoni

bizon

Shpjegimi:

Lloj kau i egër i Amerikës Veriore me trup shumë të madh dhe me gungë.

Etimologjia:

nga latinishtja bison

Çfarë është, ça do të thotë bizon? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bizon?

Kërko bizon të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bizon ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bizon ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bizon ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bizon ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bizon ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bizon ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bizon ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bizon
"bizon," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *