boa

Çfarë është, ça do të thotë boa? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës boa?

Kërko boa të përkthyer te
• fjalori italisht shqip boa ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip boa ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip boa ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip boa ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip boa ne greqisht
• fjalori suedisht shqip boa ne suedisht
• fjalori turqisht shqip boa ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/boa
"boa," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Boa

boa

Shpjegimi:

Lloj gjarpri shumë i trashë, që është i fuqishëm dhe që jeton në Amerikën Jugore.

Etimologjia:

nga latinishtja boa

Çfarë është, ça do të thotë boa? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës boa?

Kërko boa të përkthyer te
• fjalori italisht shqip boa ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip boa ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip boa ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip boa ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip boa ne greqisht
• fjalori suedisht shqip boa ne suedisht
• fjalori turqisht shqip boa ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/boa
"boa," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *