bobotë

Çfarë është, ça do të thotë bobotë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bobotë?

Kërko bobotë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bobotë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bobotë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bobotë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bobotë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bobotë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bobotë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bobotë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bobote
"bobotë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bobotë

bobotë

Shpjegimi:

Qull me miell misri.

Etimologjia:

nga latinishtja bobotta

Çfarë është, ça do të thotë bobotë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bobotë?

Kërko bobotë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bobotë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bobotë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bobotë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bobotë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bobotë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bobotë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bobotë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bobote
"bobotë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *