borimë

Çfarë është, ça do të thotë borimë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës borimë?

Kërko borimë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip borimë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip borimë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip borimë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip borimë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip borimë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip borimë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip borimë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/borime
"borimë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Borimë

borimë

Shpjegimi:

Borë e imët e përzier me shi.

Etimologjia:

nga latinishtja borin

Çfarë është, ça do të thotë borimë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës borimë?

Kërko borimë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip borimë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip borimë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip borimë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip borimë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip borimë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip borimë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip borimë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/borime
"borimë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *