brekë

Çfarë është, ça do të thotë brekë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës brekë?

Kërko brekë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip brekë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip brekë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip brekë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip brekë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip brekë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip brekë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip brekë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/breke
"brekë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Brekë

 brekë

Shpjegimi:

Mbathje.

Etimologjia:

nga latinishtja braca  (kanë qënë pantallona të gjera nga mesi deri në gjunjë.)
braka

Çfarë është, ça do të thotë brekë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës brekë?

Kërko brekë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip brekë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip brekë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip brekë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip brekë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip brekë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip brekë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip brekë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/breke
"brekë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *