buf

Çfarë është, ça do të thotë buf? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës buf?

Kërko buf të përkthyer te
• fjalori italisht shqip buf ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip buf ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip buf ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip buf ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip buf ne greqisht
• fjalori suedisht shqip buf ne suedisht
• fjalori turqisht shqip buf ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/buf
"buf," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bufi

buf

Shpjegimi:

Shpend mishngërnës me sy të mëdhenj, që gjuan natën.

Etimologjia:

nga latinishtja bufus

Çfarë është, ça do të thotë buf? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës buf?

Kërko buf të përkthyer te
• fjalori italisht shqip buf ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip buf ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip buf ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip buf ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip buf ne greqisht
• fjalori suedisht shqip buf ne suedisht
• fjalori turqisht shqip buf ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/buf
"buf," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *