bunacë

Çfarë është, ça do të thotë bunacë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bunacë?

Kërko bunacë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bunacë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bunacë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bunacë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bunacë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bunacë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bunacë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bunacë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bunace
"bunacë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bunacë

bunacë

Shpjegimi:

Det shumë i qetë para ose pas stuhisë. Det pa erë dhe pa lëvizje uji

Etimologjia:

nga latinishtja bonazza

Çfarë është, ça do të thotë bunacë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bunacë?

Kërko bunacë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bunacë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bunacë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bunacë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bunacë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bunacë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bunacë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bunacë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bunace
"bunacë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *