burë

Çfarë është, ça do të thotë burë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës burë?

Kërko burë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip burë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip burë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip burë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip burë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip burë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip burë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip burë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bure
"burë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Burë

burë

Shpjegimi:

Stuhi në det me dallgë dhe erë.

Etimologjia:

nga latinishtja bora

Çfarë është, ça do të thotë burë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës burë?

Kërko burë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip burë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip burë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip burë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip burë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip burë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip burë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip burë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bure
"burë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *