burlotë

Çfarë është, ça do të thotë burlotë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës burlotë?

Kërko burlotë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip burlotë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip burlotë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip burlotë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip burlotë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip burlotë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip burlotë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip burlotë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/burlote
"burlotë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Burlotë

burlotë

Shpjegimi:

Anijeje e vogël luftarake

Etimologjia:

nga latinishtja burloto

Çfarë është, ça do të thotë burlotë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës burlotë?

Kërko burlotë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip burlotë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip burlotë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip burlotë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip burlotë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip burlotë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip burlotë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip burlotë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/burlote
"burlotë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *