cacër

Çfarë është, ça do të thotë cacër? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës cacër?

Kërko cacër të përkthyer te
• fjalori italisht shqip cacër ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip cacër ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip cacër ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip cacër ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip cacër ne greqisht
• fjalori suedisht shqip cacër ne suedisht
• fjalori turqisht shqip cacër ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/cacer
"cacër," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Cacër

cacër

Shpjegimi:
Krehër i gjerë jo me dhëmbë të dëndur.

Etimologjia:
nga latinishtja zazzara

 

Çfarë është, ça do të thotë cacër? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës cacër?

Kërko cacër të përkthyer te
• fjalori italisht shqip cacër ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip cacër ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip cacër ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip cacër ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip cacër ne greqisht
• fjalori suedisht shqip cacër ne suedisht
• fjalori turqisht shqip cacër ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/cacer
"cacër," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *