don

Çfarë është, ça do të thotë don? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës don?

Kërko don të përkthyer te
• fjalori italisht shqip don ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip don ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip don ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip don ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip don ne greqisht
• fjalori suedisht shqip don ne suedisht
• fjalori turqisht shqip don ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/don
"don," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Don

don

Shpjegimi:
Titull nderi në Spanjë

Etimologjia:
nga latinishtja dominus

Çfarë është, ça do të thotë don? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës don?

Kërko don të përkthyer te
• fjalori italisht shqip don ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip don ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip don ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip don ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip don ne greqisht
• fjalori suedisht shqip don ne suedisht
• fjalori turqisht shqip don ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/don
"don," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *