ekstra

Çfarë është, ça do të thotë ekstra? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës ekstra?

Kërko ekstra të përkthyer te
• fjalori italisht shqip ekstra ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip ekstra ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip ekstra ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip ekstra ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip ekstra ne greqisht
• fjalori suedisht shqip ekstra ne suedisht
• fjalori turqisht shqip ekstra ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/ekstra
"ekstra," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Ekstra

ekstra

Shpjegimi:
më shumë, më tepër

Etimologjia:
nga latinishtja extra

Çfarë është, ça do të thotë ekstra? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës ekstra?

Kërko ekstra të përkthyer te
• fjalori italisht shqip ekstra ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip ekstra ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip ekstra ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip ekstra ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip ekstra ne greqisht
• fjalori suedisht shqip ekstra ne suedisht
• fjalori turqisht shqip ekstra ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/ekstra
"ekstra," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

0 Replies to “ekstra”

  1. Pingback: Barkodi – Fjalor Shqip Shqip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *