Logjizomekanofobia

Çfarë është, ça do të thotë Logjizomekanofobia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Logjizomekanofobia?

Kërko Logjizomekanofobia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Logjizomekanofobia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Logjizomekanofobia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Logjizomekanofobia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Logjizomekanofobia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Logjizomekanofobia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Logjizomekanofobia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Logjizomekanofobia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/logjizomekanofobia
"Logjizomekanofobia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Logjizomekanofobia

Frika nga kompjuterët, makinat llogaritëse.

Çfarë është, ça do të thotë Logjizomekanofobia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Logjizomekanofobia?

Kërko Logjizomekanofobia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Logjizomekanofobia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Logjizomekanofobia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Logjizomekanofobia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Logjizomekanofobia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Logjizomekanofobia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Logjizomekanofobia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Logjizomekanofobia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/logjizomekanofobia
"Logjizomekanofobia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *