quot linguas calles tot homines vales

Çfarë është, ça do të thotë quot linguas calles tot homines vales? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës quot linguas calles tot homines vales?

Kërko quot linguas calles tot homines vales të përkthyer te
• fjalori italisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne greqisht
• fjalori suedisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne suedisht
• fjalori turqisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/quot-linguas-calles-tot-homines-vales
"quot linguas calles tot homines vales," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

quot linguas calles tot homines vales


(shprehje latinisht)

✤sa gjuhë flet aq vlere (në njerëz) ke [dmth nëse flet dy gjuhë ti vlen sa dy njerëz.]

Çfarë është, ça do të thotë quot linguas calles tot homines vales? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës quot linguas calles tot homines vales?

Kërko quot linguas calles tot homines vales të përkthyer te
• fjalori italisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne greqisht
• fjalori suedisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne suedisht
• fjalori turqisht shqip quot linguas calles tot homines vales ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/quot-linguas-calles-tot-homines-vales
"quot linguas calles tot homines vales," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *