specialist

Çfarë është, ça do të thotë specialist? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës specialist?

Kërko specialist të përkthyer te
• fjalori italisht shqip specialist ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip specialist ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip specialist ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip specialist ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip specialist ne greqisht
• fjalori suedisht shqip specialist ne suedisht
• fjalori turqisht shqip specialist ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/glossary/specialist
"specialist," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Specialist quhet dikush që është shumë i përgatitur në një fushë të caktuar dhe ka shumë eksperiencë

Çfarë është, ça do të thotë specialist? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës specialist?

Kërko specialist të përkthyer te
• fjalori italisht shqip specialist ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip specialist ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip specialist ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip specialist ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip specialist ne greqisht
• fjalori suedisht shqip specialist ne suedisht
• fjalori turqisht shqip specialist ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/glossary/specialist
"specialist," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *