Aerobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aerobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aerobiologjia?

Kërko Aerobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aerobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aerobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aerobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aerobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aerobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aerobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aerobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aerobiologjia
"Aerobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Aerobiologjia[1]

Aerobiologjia. Çfarë është aerobiologjia?
(nga greqishtja αέρας, aeras = ajër + βιολογία, viologjia = biologji)


Aerobiologjia është një degë e biologjisë që merret me studimin e pjesëve organike që ndodhen dhe transportohen nëpërmjet ajrit. Këtu bëjnë pjesë, bakteriet, sporet kërpudhore, viruset, insektet mikroskopoike etj. Aerobiologjia për shkak të natyrës së saj ndihmon edhe për problemet e alergjisë. Një specialist në këtë fushë quhet aerobiolog. Kjo shkencë është e rëndësishtme për faktin se ka një marrëdhënie të ngushtë me mjekësinë, klimatologjinë, agronominë, ekologjinë dhe shumë të tjera.

aerobiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aerobiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aerobiologjia?

Kërko Aerobiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aerobiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aerobiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aerobiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aerobiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aerobiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aerobiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aerobiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aerobiologjia
"Aerobiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *