Aerologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aerologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aerologjia?

Kërko Aerologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aerologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aerologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aerologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aerologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aerologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aerologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aerologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aerologjia
"Aerologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

aerologjia[1]

Aerologjia. Çfarë është aerologjia?
(nga greqishtja αέρας, aeras = ajër + λογία logjia = shkencë)

Aerologjia është shkenca (degë e meteorologjisë) që merret me studimin e atmosferës dhe proçeseve të saj. Faktorët kryesorë të aerologjisë janë temperatura e ajrit, presioni atmosferik, lagështia, erërat, nivelet e ozonit si dhe radioaktiviteti.

Aerologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aerologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aerologjia?

Kërko Aerologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aerologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aerologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aerologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aerologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aerologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aerologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aerologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aerologjia
"Aerologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *