Afça

Çfarë është, ça do të thotë Afça? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Afça?

Kërko Afça të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Afça ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Afça ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Afça ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Afça ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Afça ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Afça ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Afça ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/afca
"Afça," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Çfarë është afça
Afçë

afce
Lloj zogu (emri në latinisht Carduelis chloris)
Nga gegërishtja, dhe do të thotë zog i vogël (av = zog + çë = i vogël)

Sinonime
borës,
zborak,
vdors,
vdorskë,
avdos,
trishtil,

Më poshtë mund të degjoni një afçë duke kënduar.

Çfarë është, ça do të thotë Afça? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Afça?

Kërko Afça të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Afça ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Afça ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Afça ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Afça ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Afça ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Afça ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Afça ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/afca
"Afça," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *