Aktinologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aktinologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aktinologjia?

Kërko Aktinologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aktinologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aktinologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aktinologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aktinologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aktinologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aktinologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aktinologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aktinologjia
"Aktinologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

aktinologjia[1]

Aktinologjia. Çfarë është aktinologjia?
(nga greqishtja ακτίνα, aktina = rreze + λογία, logjia = shkencë)

Aktinologjia është studimi i efekteve kimike të dritës ultravioletë (UV) dhe dritës (HEV) me energji të lartë. Kjo shkencë trajton rrezet e dritës dhe në veçanti rrezet kimike (efektet fotokimike)

Aktinologjia

Çfarë është, ça do të thotë Aktinologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Aktinologjia?

Kërko Aktinologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Aktinologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Aktinologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Aktinologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Aktinologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Aktinologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Aktinologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Aktinologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/aktinologjia
"Aktinologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *