Alergologjia

Çfarë është, ça do të thotë Alergologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Alergologjia?

Kërko Alergologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Alergologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Alergologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Alergologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Alergologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Alergologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Alergologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Alergologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/alergologjia
"Alergologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

alergologjia[1]

Çfarë është alergologjia?

(Nga greqishtja αλλεργία, alergjia = alergji +λογος, logos = shkencë)
Alergologjia është një degë e mjekësisë që merret me studimin dhe kurimin e alergjive të ndryshme. Ndërsa mjeku specialist në këtë fushë quhet alergolog.

alergologjia

Çfarë është, ça do të thotë Alergologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Alergologjia?

Kërko Alergologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Alergologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Alergologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Alergologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Alergologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Alergologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Alergologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Alergologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/alergologjia
"Alergologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *