Anno Mundi

Çfarë është, ça do të thotë Anno Mundi? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Anno Mundi?

Kërko Anno Mundi të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Anno Mundi ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Anno Mundi ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Anno Mundi ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Anno Mundi ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Anno Mundi ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Anno Mundi ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Anno Mundi ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/anno-mundi
"Anno Mundi," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

anno mundi
anno mundi
(shprehje latinisht)

përdoret për kronologjinë e supozuar që nga periudha e krijimit të botës

Çfarë është, ça do të thotë Anno Mundi? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Anno Mundi?

Kërko Anno Mundi të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Anno Mundi ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Anno Mundi ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Anno Mundi ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Anno Mundi ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Anno Mundi ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Anno Mundi ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Anno Mundi ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/anno-mundi
"Anno Mundi," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *