aspër

Çfarë është, ça do të thotë aspër? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës aspër?

Kërko aspër të përkthyer te
• fjalori italisht shqip aspër ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip aspër ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip aspër ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip aspër ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip aspër ne greqisht
• fjalori suedisht shqip aspër ne suedisht
• fjalori turqisht shqip aspër ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/asper
"aspër," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Aspër

aspër

Shpjegimi:

Monedhë e vjetër argjendi me vlerë të vogël në kohën e sundimit turk.

Etimologjia:

Nga latinishtja asperum (=i bardhë) dhe në turqisht akçe (ak=i bardhë)
dhe në greqisht άσπρο (aspro=i bardhë)
Për shkak të ngjyrës së saj të bardhë.

Çfarë është, ça do të thotë aspër? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës aspër?

Kërko aspër të përkthyer te
• fjalori italisht shqip aspër ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip aspër ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip aspër ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip aspër ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip aspër ne greqisht
• fjalori suedisht shqip aspër ne suedisht
• fjalori turqisht shqip aspër ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/asper
"aspër," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *