duzinë

Çfarë është, ça do të thotë duzinë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës duzinë?

Kërko duzinë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip duzinë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip duzinë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip duzinë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip duzinë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip duzinë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip duzinë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip duzinë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/duzin%c3%ab
"duzinë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Duzinë – Duzina

duzinë

Përshkrimi:
Dymbëdhjetë sende të njëjta, kafshë apo njerëz të marra së bashku.më shumë, më tepër

Etimologjia:
nga latinishtja dozzina

Lakimi:

Njëjës Shumës
Emërore
Gjinore
Dhanore
Kallëzore
Çfarë është, ça do të thotë duzinë? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës duzinë?

Kërko duzinë të përkthyer te
• fjalori italisht shqip duzinë ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip duzinë ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip duzinë ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip duzinë ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip duzinë ne greqisht
• fjalori suedisht shqip duzinë ne suedisht
• fjalori turqisht shqip duzinë ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/duzin%c3%ab
"duzinë," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *