Etiologjia

Çfarë është, ça do të thotë Etiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Etiologjia?

Kërko Etiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Etiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Etiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Etiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Etiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Etiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Etiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Etiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/etiologjia
"Etiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Etiologjia
etiologjia[1]

Etiologjia – Çfarë është etiologjia?
(nga greqishtja αιτία, etia = shkak+ λογία, logjia = shkencë)

Etiologjia është studimi i shkakut (shkaktësisë) apo fillimin e diçkaje. Ky term përdoret në rastet kur duam të gjejmë, studjojmë dhe arsyetojmë shkakun pse gjërat ndodhin dhe është shumë i përdorur në filozofi, mjekësi, teologji, biologji, gjeografi, psikologji, etj.

Çfarë është, ça do të thotë Etiologjia? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës Etiologjia?

Kërko Etiologjia të përkthyer te
• fjalori italisht shqip Etiologjia ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip Etiologjia ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip Etiologjia ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip Etiologjia ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip Etiologjia ne greqisht
• fjalori suedisht shqip Etiologjia ne suedisht
• fjalori turqisht shqip Etiologjia ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/etiologjia
"Etiologjia," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *