bis

Çfarë është, ça do të thotë bis? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bis?

Kërko bis të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bis ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bis ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bis ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bis ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bis ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bis ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bis ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bis
"bis," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Bis

bis

Shpjegimi:

Pasthirrmë që përdoret për të brohoritur një artist dhe për të kërkuar përsëritjen aktit apo këngës në skenë.

Etimologjia:

nga latinishtja bis

Çfarë është, ça do të thotë bis? Kuptimi dhe përkufizimi i fjalës bis?

Kërko bis të përkthyer te
• fjalori italisht shqip bis ne italisht
• fjalori gjermanisht shqip bis ne gjermanisht
• fjalori anglisht shqip bis ne anglisht
• fjalori frengjisht shqip bis ne frengjisht

• fjalori greqisht shqip bis ne greqisht
• fjalori suedisht shqip bis ne suedisht
• fjalori turqisht shqip bis ne turqishtCito
Lidhje - URL/LINK: http://fjalor.shqipopedia.org/bis
"bis," te Fjalor Shqip Shqip
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *